Üdítő kabaré a kánikulában

A Cervinus Művészeti Fesztivál harmadik napján, szombaton este egy önfeledt kikapcsolódásra várta nézőit a Cervinus Teátrum. Dósa Zsuzsa szerkesztésében, dramaturgiájával és rendezésében láthattuk a Körösparti „Huntzutságok” című zenés kabarét.

Az este Kellért Dezső, Rejtő Jenő, Békeffi István, Nóti Károly és Heves Ferenc jeleneteit láthattuk, közben sanzonok, dalok színesítették az este élményét.

A fellépő művészek: Nádházy Péter, Eva Javorska, Tatár Bianka, Timkó János, Boronyák Gergely, Ragány Misa, Nagy Róbert, Komáromi Anett, Szente Árpád Csaba és Enyingi Zsófia.

Mindenki maximumot nyújtott. A jelenetekben „jártunk” börtönben az igazgató lakásán, színházi titkár előszobájában, házasságkötő teremben, laktanyában, rendőrségen és bepillanthattunk az ott zajló eseményekbe. A dallamok szárnyán, hol szerelmes, hol komoly, hol vidám sanzonok, dalok hangoztak fel a kiváló szarvasi művészek tolmácsolásában.

A közönség önfeledten szórakozott, ezen a kellemes nyári estén a Szarvasi Vízi Színházban, a csillagok alatt.

A Cervinus Teátrum tegnap este elindította szavazását is, a felületen egy művészre lehet szavazni, aki az este a legjobb volt. Ez csak a Cervinus Teátrum saját előadásaira vonatkozik, vagyis hét este, hét művészre lehet szavazni.

Galambos Edit

Fotó: Babák Zoltán

P.S. 15 néző széke alatt egy-egy hűtőmágnest rejtettek el, amelyek a CONTROLL COLLECTION 2.000 forintos utalványát rejtettek. Ezzel járulnak hozzá a minőségi & stílusos ruhák vásárlásához. Minden megváltott belépőjeggyel kedvezményesen tekintheti meg a Munkácsy Most kiállítást és a Tessedik Sámuel Múzeum egyéb tárlatait. A kiállítás, amit látni kell!

Üdítő kabaré a kánikulában