Miről szól a játék?

Az 1920-as évek elején járunk. Két haláleset rázta meg a csendes békési kisváros, Szarvas lakóit.

Két fiatal vendégszínész holttestét találták meg 3 hónapon belül. Az egyikük, egy híres színésznő bennégett egy épületben, a másikat, egy tehetséges színészt, a Körös habjai nyelték el. Az akkori csendőrök elég hamar lezárták az ügyeket, eredmény nélkül.

Most viszont a teljes nyomozati anyag újra napvilágot látott, ami arra enged következtetni, hogy valami nem stimmel a halálesetek körül…

De mi? A ti feladatotok lesz ezt kideríteni.

HÉT, színházhoz és az akkori világhoz kapcsolódó szarvasi ÁLLOMÁS és különös FEKETE BORÍTÉKOK rejtik a titkokat. Az ezekben felbukkanó nyomokból
pontot kell tennetek az ügyek végére.

Hogyan zajlik a nyomozás?

A játék a Cervinus Fesztivál kezdőnapján, július 11-én indul. Ettől a dátumtól lehet felvenni az első FEKETE BORÍTÉKOT a Cervinus Teátrum pultjánál. A rejtvényeket tetszőleges idő alatt lehet megoldani, majd a megoldókulcsot – a fekete borítékkal együtt – vissza kell juttatni a Cervinus Teátrumba. Ez a feltétele a következő fekete boríték kézhez vételének. A többi borítékkal hasonlóan kell eljárni, egészen az végső, vagyis a 7. boríték leadásáig.

Különlegesség, hogy a játékba július 2. – augusztus 31. között folyamatosan be lehet kapcsolódni, a nevezési űrlap kitöltésével. A 7 állomást azonban szeptember 30-ig kell teljesíteni, így aki később csatlakozik, annak kevesebb ideje lesz a nyomozásra. Fontos, hogy a fekete borítékokat KIZÁRÓLAG SZEMÉLYESEN vehetitek át, postázni nem tudjuk.

A megoldókulcsokat játékmesterek pontozzák, majd októberben, egy rendezvény keretén belül győztest hirdetnek.

Miért érdemes játszani?

A játék a Cervinus Fesztivál kezdőnapján, július 11-én indul. és 2024. szeptember 30-ig tart. Eddig kell befejezni a nyomozást.

A fődíj egy 60.000 Ft értékű szarvasi élménycsomag. Emellett több különdíj is kisorsolásra kerül, továbbá minden nevező csapatot oklevéllel és egy meglepetés ajándékkal jutalmazzuk.

Hogyan tudtok jelentkezni?

A játék nevezési díja 1000 Ft/fő, melyet a Cervinus Teátrum alulájában található jegypénztárba tudtok fizetni. 

Javasolt csapatlétszám: 2-6 fő. (Ha azonban többen szeretnétek játszani, mi nem gördítünk elé akadályt.)

Ha szeretnétek részesei lenni a nyomozásnak, töltsétek ki az alábbi felületet, és klikkeljetek a „Beküldöm a jelentkezést” gombra.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Általános Szerződési Feltételek